ImpactCity

Den Haag, de stad van vrede en recht, is niet alleen een plek van historische betekenis en politieke invloed, maar ook een bruisend centrum voor innovatie en ondernemerschap. Zo vind je er ImpactCity, het hart van de Haagse startup-scene.

ImpactCity is een uniek initiatief van de gemeente Den Haag dat innovatieve ondernemers en startups ondersteunt die werken aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Hier staan duurzaamheid, sociale impact en economische groei centraal. Als young professional of ondernemer vind je in Den Haag een inspirerende omgeving die jouw ideeën en ambities verwelkomt en stimuleert.

Een uniek platform om te netwerken

Het jaarlijkse ImpactFest is het kroonjuweel van ImpactCity. Dit evenement dat, samen met verschillende partners uit de regio en daarbuiten wordt georganiseerd, trekt bezoekers en deelnemers van over de hele wereld en biedt een uniek platform om te netwerken, te leren en te innoveren. Workshops, paneldiscussies, en pitchsessies zorgen voor een dynamische en stimulerende sfeer. Je wordt niet alleen geïnspireerd door succesverhalen, maar krijgt ook praktische handvatten om zelf impact te maken.

De kracht van ImpactCity ligt in de gemeenschap van gelijkgestemden. Hier vind je een netwerk van ervaren mentoren, potentiële zakenpartners, investeerders en mede-ondernemers die jouw visie delen. De stad biedt toegang tot een breed scala aan faciliteiten, van flexibele werkplekken tot innovatielabs.

Den Haag begrijpt de kracht van samenwerking en community. Door het creëren van een omgeving waarin iedereen welkom is om bij te dragen en te leren, stimuleert de stad synergie en innovatie. De deuren staan open voor iedereen met een passie voor verandering en vooruitgang.

ImpactCity is niet alleen een plek, het is een beweging. Het is een uitnodiging aan jou, de ondernemer van morgen, om deel uit te maken van iets groters. Of je nu op zoek bent naar een plek om je startup te laten groeien, of gewoon geïnspireerd wilt worden door innovatieve ideeën en duurzame oplossingen; in Den Haag vind je het!


Lees meer over ImpactCity op hun website: impactcity.nl.

Gepubliceerd op donderdag 2 november, 2023 / Impact